Kiadó albérlet, Budapest II. kerület

Főoldal » Kiadó albérlet, Budapest II. kerület » Kiadó albérlet, Budapest II. kerület

200 000 Ft

€509
Hirdető adatai

Sükösd Éva

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

2 SZOBÁS LAKÁS ZÖLD KÖRNYEZETBEN A RÓZSADOMBON

A KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, egy nappalival és egy hálószobával, különálló wc-vel, illetve fürdőszobával rendelkező BÚTOROZOTT lakás azonnal költözhető. A napfényes, keleti tájolású szobákból, illetve konyhából a társasház nagy, zöld kertjére láthatunk ki. A nappaliból nyílik egy műfűvel borított LOGGIA. A fürdőszobát és a wc-t a közelmúltban teljeskörűen FELÚJÍTOTTÁK. A közlekedő kényelmes méretű, nagy méretű beépített szekrényekkel van ellátva. A lakás GÉPESÍTETT, tartozik hozzá mosógép, hűtőgép, sűtő, illetve mikró.

A közös költség 34 000 Ft, a következőeket tartalmazza: fűtés, hideg-meleg víz fogyasztás, szemétszállítás, kert gondozás, közös képviselő munkadíja. A gáz általány 2000 Ft/hónap. Áram, mérőóra szerint fizetendő, TV, internet saját névre szóló szerződés alapján.
A társasház kívül-belül jó állapotú, karbantartott. A lakóközösség kulturált.

A közelben található a Rózsadomb Center, a Hello Buda, Nemzeti Dohánybolt, boltok, éttermek, gyógyszertárak. Parkolás a ház mellett, az utcán ingyenes megoldható. Autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan be lehet érni a központba.

Minimum bérlési idő: 1 év! Minimum kaució: 2 havi! További információért keressen bizalommal!

Lakás adatai

Földszint

Csúsztatott zsalu

Házközponti

Összkomfort

21-50 éves

52 négyzetméter

Nincs megadva

Nincs megadva

Nincs megadva

udvari

Térkép