Kiadó albérlet, Budapest III. kerület

Főoldal » Kiadó albérlet, Budapest III. kerület » Kiadó albérlet, Budapest III. kerület

488 064 Ft

€1 236
Hirdető adatai

Róth Mercédesz

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

Buda egyik legszebb, mediterrán stílusban épült, legkellemesebb lakóparkjában, a Szépvölgyi úti La Siestában hosszú távra kiadó egy 88 m2-es, 3 szobás, 2 erkélyes, 1. emeleti, napfényes lakás.

A La Siesta lakópark egyike volt az első és legsikeresebb luxus-színvonalú lakópark fejlesztésnek Budapesten, ahol porta- és biztonsági szolgálat vigyázza a lakók biztonságát, gyönyörű, ápolt kertjéről pedig kertészek gondoskodnak.

A lakás nagyon jó beosztású, a tágas nappali mellett két hálószoba, egy gépesített konyha étkezővel, külön fürdőszoba és WC, valamint két erkély is található. Minden szobája légkondicionált. A közlekedőben egy tágas gardróbszekrény segíti a lakók kényelmes berendezkedését. A lakás jelenleg csak részben bútorozott, de egy évnél hosszabb bérlet esetén a további berendezés megegyezés tárgyát képezheti.

A lakáshoz a teremgarázsban 1 gépkocsibeálló és egy tároló is tartozik, ezt a bérleti díj tartalmazza.A bérleti díj: 1.240 EURÓ/hó.

A közös költség havi 180 EUR. További garázshely bérelhető 80 EURO/hó összegért.

A közüzemi díjak fogyasztás alapján fizetendők. A lakás két havi kaució és egy havi bérleti díj ellenében azonnal költözhető.

Jöjjön, nézze meg és költözzön be a budai hegyek lábánál található exkluzív lakóparki lakásba!

Lakás adatai

1. emelet

Tégla

Cirkó

Kitűnő

Nincs megadva

11-20 éves

88 négyzetméter

Nincs megadva

Nincs megadva

Nincs megadva

kertre néző

Térkép