Kiadó albérlet, Budapest III. kerület

Főoldal » Kiadó albérlet, Budapest III. kerület » Kiadó albérlet, Budapest III. kerület

1 018 625 Ft

€2 424
Hirdető adatai

Ráduly Zsuzsanna

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

Az Aranyhegy panorámás terültén kiadó egy 2008-ban épült családi ház.

A Bécsi út és az Aranyhegyi út felől is kényelmesen megközelíthető ház csendes, családiházas területen fekszik, igazán szép utcában.
A BKK időpontra hívható busz megállója az utca végében található, tehát gépkocsi nélkül is jól megoldható elérhetősége.

Az épületet a neves Hartl Haus osztrák cég tervezte és kivitelezte, a kiváló sztenderd "készház-" technológia extra szigeteléssel egészült ki, amelynek és az argongázzal töltött 3 rétegű üvegezéssel ellátott vetemedésmentes fa nyílászáróknak köszönhetően jelenlegi támogatott rezsihatár is tartható.
Óriási nyílászáróinak valamint D-i tájolásának köszönhetően igazán világos,- sőt napfényes lakásról van szó, emiatt is nagyon fontos az elektromosan vezérelhető alumínium zsalúzia, ami szinte hermetikusan lezárja a házat, ha szükséges.
Fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, a hálószobákban radiátoros hőleadással, a nappaliban és vizes helyiségekben pedig padlófűtéssel, amely a fürdőkben törülközőszárírtóval egészül ki. Bár a szigetelés a nyári időszakban is jól funkcionál, a jelenleg előforduló trópusi időjárás esetére az inverteres klímák is bevethetőek.


A ház bruttó alapterülete mintegy 300 nm valamennyi kiszolgálóhelyiséget (mint tárolók, gépészet, garázs) és teraszokat is beleértve,- összesen 3 szinten:
-a garázsszintre érkezve kétautós beálló fogad, amelyből több tároló nyílik, itt kapott helyet a ház fűtését jelenleg ellátó gázkazán is.

- a földszinten a kertkapcsolatos konya-kamra- nappali -étkező egyégén kívül egy különálló lakószekció is helyet kapott 3 hálószobával 2 fürdővel és egy gardróbhelyiséggel.

-az emelet önálló lakrészként funkcionálhat, szülői hálónak vagy vendégek elhelyezésére, de a home office is költöztethető ide. A lépcsőházból egy teraszkapcsolatos előtérbe érkezünk, innen nyílik a háló, amely saját fürdővel és gardróbszobával rendelkezik. Az emeleti loggia panorámájával rabul ejtő!

De a legcsodálatosabb a kert, ami körbeöleli a házat, ezáltal mintegy elrejtve a külső szemlélődő elöl. Helyet kapott itt kerti sütögető, szaletli, díszkert, gyümölcsfák, óriási füves rész.
A kertet természetesen automata kerti locsoló és egy állandó kertész tartja karban...

Az ingatlan havi bérleti díja 2500 Euro + rezsi.
2-havi kaució szükséges.

Ház adatai

191 négyzetméter

1 380 négyzetméter

Nincs megadva

Családi ház

Nincs megadva

Cirkó

Nincs megadva

Nincs megadva!

Nincs megadva!

Nincs megadva

Nincs megadva

Nincs megadva