Kiadó albérlet, Budapest XI. kerület

Főoldal » Kiadó albérlet, Budapest XI. kerület » Kiadó albérlet, Budapest XI. kerület

1 255 450 Ft

€3 482
Hirdető adatai

Varga Csilla

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

P20989

XI. SASAD EGYIK LEGSZEBb UTCÁJÁBAN ELEGÁNS NAGYPOLGÁRI VILLA HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ

XI. Sasadon tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, csendes utcában, reprezentatív luxusvilla kandallós nappalival, gyönyörű beépített konyhával, 4 hálószobával+a galérián kialakított dolgozóval, 3 igényes fürdőszobával 2021. szeptemberétől hosszú távra 3500 euró/hó bérleti díjért kiadó.
Az ingatlan teljesen bútorozott, de igény esetén megoldható a felesleges bútorok elszállítása is.


A villát az elmúlt időszakban többek között nagykövetségek és multicégek vezetői bérelték nagy megelégedéssel, hosszú bérleti időszakra.

Az alsó szinten egy külön utcai bejárattal is rendelkező világos, gránitburkolatú nagy helyiséget is kialakítottak, amely kiválóan alkalmas elegáns ügyvédi iroda vagy egyéb magánrendelés céljára is. Ezen a szinten van egy fittnes-rész is társas jacuzzival, szaunával, zuhanyzóval, valamint egy háztartási helyiség.
Az egész házra jellemző az egységesen elegáns megjelenés, a félszuterén szinten ugyanolyan gyönyörű burkolatokat ( gránit, Gres-lapok ) és igényes belső nyílászárókat építettek be, mint a lakószintekre.
A hátsó sík, füvesített kertrész teljes intimitást élvez, a különféle örökzöldek pedig télen-nyáron hangulatossá teszik a kertet.

2 havi kaució szükséges.

* félszuterén 100 m2: előtér, külön utcai bejáratú nagy világos helyiség gránitburkolattal, kazánház-háztartási helyiség, fitnesz-terem ( társas jacuzzi, szauna ), WC-kézmosó,; belmagasság: 2.70 m
* földszint 100 m2: fogadó tér, konyha, nappali-étkező, hálószoba fürdőszobával, vendég WC-kézmosó, első-hátsó terasz,; belmagasság: 3.00 m
* emelet 100 m2: galéria ( dolgozó), 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, közlekedő; belmagasság: 2.70 m

100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak ajándék utalvány ellenében! Érdemes! Hátránya nincs, előnye lehet.

Felhasználási feltételek az utalványon.

Nyomtassa ki honlapunkról az ajándék utalványt 2 példányban és adja át az egyik példányt kollégánknak az első ház megtekintésekor.

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/20989

Ház adatai

315 négyzetméter

619 négyzetméter

Kitűnő

Családi ház

Tégla

Cirkó

Gáz

Nincs megadva!

21-50 éves

Nincs megadva

2 szint

Nincs megadva