Kiadó albérlet, Budapest XII. kerület

Főoldal » Kiadó albérlet, Budapest XII. kerület » Kiadó albérlet, Budapest XII. kerület

230 000 Ft

€574
Hirdető adatai

Radics Anna

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

SZERETNE A SZABADSÁG HEGY TETEJÉN EGY HATALMAS PARK KÖZEPÉN, CSENDBEN "ZÖLD ERDŐBEN" ÉBREDNI?
BÁRHOL KINÉZHETÜNK AZ ABLAKON CSUPA ZÖLDET LÁTUNK!

A XII. kerületben, Svábhegyen, csendes, zöldövezeti környezetben, parkkal körülvett házban ajánlunk bérletre egy jó állapotú, részlegesen bútorozott ingatlant.

ÜRESEN (BÚTOROZATLANUL) IS BÉRELHETŐ!

A társasház 1970-es években épült, folyamatosan karbantartott, 8 lakásos, 3 emeletes, tégla építésű ház, melynek zárt kertjében autó beállásra is van lehetőség, ahová távirányítós kapun keresztül juthatunk be.
2 lakásonként közös tárolók is találhatók a házban.

A lakás műszaki felújítása 2017-ben történt, melynek során új, műanyag nyílászárókat kapott, 2020-ban tisztasági festést és egyéb esztétikai felújítást végeztek. A fűtést gázkonvektor, míg a meleg vizet energiatakarékos "okos" villanybojler szolgáltatja.
Az ingatlan parkra néző, a nagyobb szobák Keleti fekvésűek - a konyha és a kis háló pedig Nyugati tájolású, belmagassága 2,6 m.

A szomszédos utcákból a tömegközlekedés busszal tökéletes, a Déli pályaudvar és a Szél Kálmán tér könnyedén megközelíthető, de mégsem zavarja az itt lakók nyugalmát.

Hívjon, mutatom!

GDN ID: 336341

SEGÍTÜNK KIIGAZODNI A JELENLEGI ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, KEDVEZŐ HITEL LEHETŐSÉGEK DZSUNGELÉBEN!

A lakásvásárlók 70 százaléka nem tudja milyen támogatásokra jogosult (pl. jelzálog elengedés, ÁFA visszaigénylés stb.), így millióktól esik el.

Ezért ajánljuk BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, ami minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Lakás adatai

2. emelet

Tégla

Konvektoros

Összkomfort

21-50 éves

65 négyzetméter

Nincs megadva

Saját

Nincs megadva

kertre néző

Térkép