Kiadó albérlet, Budapest XIII. kerület

Főoldal » Kiadó albérlet, Budapest XIII. kerület » Kiadó albérlet, Budapest XIII. kerület

390 000 Ft

€928
Hirdető adatai

Casa Profitto Kft.

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

Kiadó egy Szent István parkra néző, III. emeleti, 4 szobás lakás egy liftes, Nádor Ede István tervei alapján, modern építészeti stílusban épült Bauhaus társasházban. Az ingatlan egyik erkélyéről a Szent István parkot csodálhatjuk, míg a másik fronton elhelyezkedő erkélyről egy hatalmas, zöld, fával teli belső kertre nézünk.

A lakás melegvizét és fűtését egyedi mérős távfűtés biztosítja.

A társasház előtti utcaszakaszon este 18:00-tól reggel 7:00-ig csak helyi lakosok parkolhatnak, így nagy eséllyel talál a lakás leendő bérlője parkolóhelyet a ház közvetlen környezetében.

A lakás minimum 1 évre bérelhető október 1.tól, 2 havi kaucióval.

Kisállattal megbeszélés szerint költözhető.A környék infrastruktúrája szintén kiemelkedő, a közelben a számos hangulatos étterem, pékség és üzlet mellett kikapcsolódásra is van lehetőség, gyalogtávon belül elérhető a Duna part, illetve a Margit-sziget is. Elhelyezkedése szempontjából a kitűnő tömegközlekedés miatt is remek választás, hiszen az 4-6 villamos, M3-as metró mellett több busz is megáll a közelben.További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!

Lakás adatai

3. emelet

Nincs megadva

Távfűtés

Átlagos

Nincs megadva

Nincs megadva

103 négyzetméter

Nincs megadva

Nincs megadva

Nincs megadva

Nincs megadva