Kiadó albérlet, Siófok

Főoldal » Kiadó albérlet, Siófok » Kiadó albérlet, Siófok

700 000 Ft

€1 830
Hirdető adatai

Pintérné Németh Krisztina

Üzenet írása
Üzeneted legalább 10 karakter legyen!

Balatonhoz közeli, udvari medencés exkluzív családi házat kínál kiadásra a LIDO HOME SIÓFOK ingatlan iroda Siófok ezüstpartján.

A három szintes, 1995-ben épült ház szuterénjében dupla garázs, raktár, földszintjén hatalmas nappali, amerikai konyha és étkező, fürdő, wc, nagy terasz, az emeleten négy darab színvonalasan kialakított, fürdőszobás szoba található.

Hosszú távra - minimum egy évre - kiadó újszerű, színvonalasan berendezett családi házat kínál bérletre Siófok Ezüstpart városrészében. A két szintes ház földszintjén található a nappali, konyha, étkezővel, fürdővel, kertkapcsolatos terasszal, az emeleten négy hálószoba fürdőszobával. A fűtésről kondenzációs kazán, a hűtésről légkondi gondoskodik, Ízlésesen kialakított design, teljes bútorzat várja a bérlőt. A bérlemény ára: 700.000.-Ft / hó + rezsi. A tulajdonos egy havi bérleti díjat előre kér, valamint két havi kauciót. A ház a Balatontól mindössze 100 méterre helyezkedik el.

Ezen az ingatlanon túl mintegy 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján.

Amennyiben a LIDO HOME által bérletre kínált családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret?

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!

Ház adatai

300 négyzetméter

830 négyzetméter

Átlagos

Családi ház

Tégla

Cirkó

Nincs megadva

Összkomfort

21-50 éves

Nincs megadva

Nincs megadva

Nincs megadva